Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününde kar yağdığını görmek

Rüyada düğününde kar yağdığını görmek

Rüyada düğününde kar yağdığını görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada düğününde kar yağdığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerinizle size yardımı dokunabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada düğününde kar yağdığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına inanılır.

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara kar yağdığını görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulur.

Rüyada büyük kar yağdığını görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada haziranda kar yağdığını görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına delalettir.

Rüyada üstüne kar yağmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments