Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kar yağdığını görmek

Rüyada büyük kar yağdığını görmek

Rüyada büyük kar yağdığını görmek de zenginliğe kavuşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kar yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı teklifler size son derece çekici gelebilir.

Rüyada büyük kar yağdığını görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, hakkını savunamayacağına işaret eder.

Rüyada büyük büyük kar yağdığını görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada her yere kar yağdığını görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereden kar yağdığını görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Rüyada dağlara kar yağdığını görmek işlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada temmuzda kar yağdığını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada mevsiminde kar yağdığını görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada kar yağdığını duymak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments