Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğüne hazırlandığını görmek

Rüyada düğüne hazırlandığını görmek

Rüyada düğüne hazırlandığını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, güzel işler yapacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğüne hazırlandığını gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Rüyada kendi düğününe hazırlandığını görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir düğüne hazırlanmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir düğün için hazırlanmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine delalet eder.

Rüyada kendi düğününe hazırlanmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada düğününe hazırlanmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, ağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada başkasının düğününe hazırlanmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmeye hazırlanmak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada düğüne hazırlandığını görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments