Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğününe hazırlanmak

Rüyada kendi düğününe hazırlanmak

Rüyada kendi düğününe hazırlanmak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine yorulur.

Rüyada kendi düğününe hazırlanmak gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının düğününe hazırlanmak gözyaşının kuruyacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada düğüne gitmeye hazırlanmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada düğüne hazırlandığını görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kederinin dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi düğününe hazırlanmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bir düğün için hazırlanmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlandığını görmek kişinin her işi severek yapacağına, dünya malına kavuşulacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine alamet eder.

Rüyada kendi düğününe hazırlandığını görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Resmiyehamid

Ruyamda kendi diyunume hazirlaniyorum uzerimde bi elbise sacimi yapmislar kivirmislar cok guzel olmusum ve ikinci duyunumuz olucakmis ayni esimle mutlu gorunuyordum bide hamileymisim sonra yuzume beyaz krem koydum sonrada insanlarin yanina gittim bi kadin tavsda pisirdii hamuru getirdi sekerli yumurtali hamur yedim cok guzeldi

zumrutcill

kendımı kendı düğünüme hazırlanırken goruyorum gece ruyamda. Ama annem babam yurtdışına gitmıs tek benmısım hazırlık yapan ,heryer dolu yeşil paketler üstuste .tek tek acıyorum ıcınden tül gıbı beyaz seyler cıkıyo