Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğününe hazırlandığını görmek

Rüyada kendi düğününe hazırlandığını görmek

Rüyada kendi düğününe hazırlandığını görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada kendi düğününe hazırlandığını gördüyseniz:

  • Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada düğün için hazırlanmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine tabir olunur.

Rüyada düğüne hazırlandığını görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir düğüne hazırlanmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, güzel bir hayatı olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmeye hazırlanmak onunla yeniden kavuşacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada bir düğün için hazırlanmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlanmak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının düğününe hazırlanmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada düğününe hazırlanmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments