Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir düğüne hazırlanmak

Rüyada bir düğüne hazırlanmak

Rüyada bir düğüne hazırlanmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yollarını ayıracağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada bir düğüne hazırlanmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Rüyada bir düğün için hazırlanmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının düğününe hazırlanmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir düğüne hazırlanmak geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada düğününe hazırlanmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğüne hazırlandığını görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına yorulur.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlandığını görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlanmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments