Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir düğün için hazırlanmak

Rüyada bir düğün için hazırlanmak

Rüyada bir düğün için hazırlanmak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir düğün için hazırlanmak gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının düğününe hazırlanmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğüne gitmeye hazırlanmak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine yorulur.

Rüyada düğününe hazırlanmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğününe hazırlandığını görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlanmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine inanılır.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlandığını görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı ve güzel olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına inanılır.

Rüyada kendi düğününe hazırlanmak çaresiz ve yalnız kalacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments