Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde yeşil giymek

Rüyada düğünde yeşil giymek

Rüyada düğünde yeşil giymek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, umutlarının söneceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde yeşil giymek gördüyseniz:

  • Bazı plan, karar veya düzenlemeleriniz esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde yeşil giymek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada düğünde beyaz elbise giymek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, talihinin artacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde kırmızı elbise giymek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve düğünü olmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek düğünü olmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işarettir.

Rüyada düğünde elbise giymek güzel ve olumlu haberler alacağına, hayırla yad etmeye, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments