Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde elbise giymek

Rüyada düğünde elbise giymek

Rüyada düğünde elbise giymek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına alamet eder.

Rüyada düğünde elbise giymek gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada düğününde siyah elbise giymek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada düğünde kırmızı elbise giymek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde elbise giymek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada düğünde beyaz elbise giymek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine delalettir.

Rüyada elbise giyip düğüne gitmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada düğün elbisesi görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, birçok engelin aşılacağına delalet eder.

Rüyada düğün için elbise almak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments