Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek düğünü olmak

Rüyada gelinlik giymek düğünü olmak

Rüyada gelinlik giymek düğünü olmak pişman olacağı şeyler yapacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, beklenen mirasın alınacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giymek düğünü olmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız gözünüzün önünde geçersiz kalabilir.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giymek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek düğün görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde gelinlik giymek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve düğünü olmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek düğünü olmak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün gelinlik görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments