Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havaya silah atmak

Rüyada havaya silah atmak

Rüyada havaya silah atmak huzurlu ve mutlu olunacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, onun istediği yoldan gideceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada havaya silah atmak gördüyseniz:

  • Genellikle kısa ilişkileri tercih edeceksiniz.

Rüyada havaya silah atmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret etmektedir.

Rüyada havaya silah sıkmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla havaya sıkmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalet eder.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, seyahatlere katılacağına işarettir.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla havaya ateş etmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada havada takla atmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada havaya para atmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments