Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğününde gelinlik görmek

Rüyada kendi düğününde gelinlik görmek

Rüyada kendi düğününde gelinlik görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, mutsuz ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğününde gelinlik gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgileri veya haberleri ya da yeni gelişmeleri mevcut planlarınızın devamlılığı yararına kullanabilir ya da gerekli değişikliklerin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada gelinlik ve düğün görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve düğünü olmak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün ve gelinlik görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hızlanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giyip düğününü görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine işaret eder.

Rüyada düğünde gelinlik giymek onu dinleyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik düğün görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, düzenin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments