Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününde gelinlik giyememek

Rüyada düğününde gelinlik giyememek

Rüyada düğününde gelinlik giyememek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, istediği makama geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğününde gelinlik giyememek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler veya bazı konular inanılamayacak kadar güzel görünüyor olabilir.

Rüyada düğünde gelinlik giymek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek düğün görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip düğününü görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalettir.

Rüyada düğün ve gelinlik görmek yapılan planların alt üst olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, mutlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments