Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde gelinlik giyememek

Rüyada düğünde gelinlik giyememek

Rüyada düğünde gelinlik giyememek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada düğünde gelinlik giyememek gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ve düğün görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek düğünü olmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek düğün görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalettir.

Rüyada düğünde gelinlik giyememek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giyip düğününü görmek kötü günlerin geride kalacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek sözler sarf edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments