Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para ve altın bilezik görmek

Rüyada para ve altın bilezik görmek

Rüyada para ve altın bilezik görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, bekar ise evleneceğine rivayet eder.

Rüyada para ve altın bilezik gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınız veya sonunda geldiğiniz nokta sizi sevindirebilir.

Rüyada altın bilezik ve para görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada para ve altın bilezik görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilezik ve para görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine işarettir.

Rüyada kırık altın bilezik görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik görüp takmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada altın bilezik kırmak işinde bol kazanç elde edeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik alıp takmak atılan adımların boşa çıkacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada altın bileziğini çaldırmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, onurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments