Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşle ayı aynı anda görmek

Rüyada güneşle ayı aynı anda görmek

Rüyada güneşle ayı aynı anda görmek maddi gücünün azalacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kısmetlerinden olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada güneşle ayı aynı anda gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlarınız olabilir.

Rüyada güneşle ayı aynı anda görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneş ve ayı aynı anda görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada ay ve güneşi aynı anda görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada düğün ve cenaze aynı anda görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün ve cenazeyi aynı anda görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada antep fıstığı kabuğu görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yıkılacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir anda kar yağdığını görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments