Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün töreni görmek

Rüyada düğün töreni görmek

Rüyada düğün töreni görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine inanılır.

Rüyada düğün töreni gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Rüyada düğün törenine katılmak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün töreni görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada törende ödül almak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada nikah törenine gitmek başarıya ve zafere doymayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda tören görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada törene katılmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri cenaze töreni görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dini tören görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments