Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda tören görmek

Rüyada okulda tören görmek

Rüyada okulda tören görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına inanılır.

Rüyada okulda tören gördüyseniz:

  • Başlangıçta başaramazsanız tekrar tekrar denemelisiniz.

Rüyada okulda tören görmek işlerin yavaşlayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hayatının iplerini eline alacağına yorulur.

Rüyada okul töreni görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker yemin töreni görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada vaftiz töreni görmek hedeflerine ulaşacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada düğün törenine katılmak kötü ve hasta günler geçireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada tören izlemek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments