Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürkün resmini görmek

Rüyada atatürkün resmini görmek

Rüyada atatürkün resmini görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atatürkün resmini gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada atatürkün resmini görmek zafer ve zenginlik getireceğine, moralinin yükseleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada atatürkün resmini çizmek talihin yüze güleceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada atatürk resmini görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde atatürk resmi görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada atatürk resmi çizmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, korkularının üzerine gideceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada atatürk resmi yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada atatürk resmi görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babasının resmini görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments