Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde pasta yemek

Rüyada düğünde pasta yemek

Rüyada düğünde pasta yemek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, gelişim içine gireceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde pasta yemek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada düğün pasta yemek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada düğünde pasta yemek işten yana kısmetinin kapanacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada düğün pastası yemek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada düğün pastası yapmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalettir.

Rüyada düğün pastası kesmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada düğün pastası almak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün pastası görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada pembe pasta yemek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, günahlarından tövbe etmeye, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments