Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta kreması yapmak

Rüyada pasta kreması yapmak

Rüyada pasta kreması yapmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasta kreması yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Rüyada pasta kreması yapmak üzüleceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada kremalı pasta yapmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine inanılır.

Rüyada kremalı yaş pasta görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada pasta kreması görmek işlerin de hafifleyeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ağzının tadının bozulacağına inanılır.

Rüyada beyaz kremalı pasta görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pasta kreması yemek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Rüyada kremalı pasta görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, iyi anlaşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kremalı pasta yemek yenileneceğine ve can bulacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments