Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün pasta yemek

Rüyada düğün pasta yemek

Rüyada düğün pasta yemek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, kısmetin açılacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine tabir olunur.

Rüyada düğün pasta yemek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Rüyada düğünde pasta yemek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün pasta yemek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, haram mala, kendi ekmek teknesine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün pastası yemek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulur.

Rüyada düğün pastası görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, işlerin başına geçeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün pastası kesmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün pastası yapmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada düğün pastası almak edilen duaların kabul olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta börek tatlı yemek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments