Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün pastası almak

Rüyada düğün pastası almak

Rüyada düğün pastası almak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, zaferler kazanacağına, zor durumlara düşüleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işaret eder.

Rüyada düğün pastası almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi temalı ilişkiler ön planda olabilir.

Rüyada düğün pasta yemek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine yorulur.

Rüyada düğün pastası yemek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret eder.

Rüyada düğün pastası almak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet etmektedir.

Rüyada düğün pastası kesmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada düğün pastası görmek huzura ve rahata kavuşacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına inanılır.

Rüyada düğün pastası yapmak yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Rüyada düğünde pasta yemek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, rahata kavuşacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada dilimlenmiş yaş pasta görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bolluğun sürekli olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments