Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün için hazırlanmak

Rüyada düğün için hazırlanmak

Rüyada düğün için hazırlanmak kimseyle konuşmayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün için hazırlanmak gördüyseniz:

  • Size, başarıp başaramayacağınıza bağlı olmaksızın yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir düğün için hazırlanmak rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlanmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada kendi düğününe hazırlandığını görmek şöhret elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada bir düğüne hazırlanmak sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya inanılır.

Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işaret eder.

Rüyada düğününe hazırlanmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada kendi düğününe hazırlanmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmeye hazırlanmak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments