Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün görmek

Rüyada düğün görmek

Rüyada düğün görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, neredeyse kahrolacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada düğünde para saçmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, güçten düşeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün ve kavga görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, güleceğine delalettir.

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek helal lokmalar yiyeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada komşunun evinde düğün görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada mezarda düğün görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının düğününü görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına inanılır.

Rüyada düğün kalabalığı görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada deniz kenarında düğün görmek eksiklerinin farkına varacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments