Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün bohçası görmek

Rüyada düğün bohçası görmek

Rüyada düğün bohçası görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kafasına göre birini bulacağına işarettir.

Rüyada düğün bohçası gördüyseniz:

  • Diğerleriyle fikirlerinizi paylaşma konusunda isteksiz olabilir veya paylaşma anında stres yaşayabilirsiniz.

Rüyada düğün bohçası görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı bohça görmek sorunlarından kurtulacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada bohça görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, konforunun artacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bohça hazırlamak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bununla yüceleceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada nişan bohçası almak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalettir.

Rüyada siyah bohça görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada bohça taşımak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, hasretlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada damat bohçası görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments