Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bohça görmek

Rüyada siyah bohça görmek

Rüyada siyah bohça görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, nefsine uyacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, elinin döneceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bohça gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Rüyada siyah bohça görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil bohça görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bohça hazırlamak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada bohça görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işarettir.

Rüyada birine bohça vermek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada bebek bohçası görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bohça almak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden bohça almak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments