Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor düğme görmek

Rüyada mor düğme görmek

Rüyada mor düğme görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, deniz aşırı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor düğme gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın, belli konularda iş birliği yapmak ya da bir partnerle ilerlemek pek çok şeyi kolaylaştırabilir.

Rüyada mor düğme görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada perde düğmesi görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine işarettir.

Rüyada kopmuş düğme görmek başarılarının sürekli olacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon düğmesi görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada cekete düğme dikmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına inanılır.

Rüyada düğme iliği açmak kötüyse düzeleceğine, işlerin rast gideceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada düğme sökmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada mavi düğme görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments