Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağı yırtılmak

Rüyada dudağı yırtılmak

Rüyada dudağı yırtılmak işten yana şansının açık olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağı yırtılmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada dudağı yırtılmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet eder.

Rüyada eteği yırtılmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada ceketi yırtılmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinliğin yırtıldığını görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, başarının düşeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyafetlerinin yırtıldığını görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtılan ayakkabı görmek bolluğun ve bereketin artacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kızlık zarının yırtılması görmek kurtuluşa kavuşacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolonun yırtıldığını görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments