Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonun yırtıldığını görmek

Rüyada pantolonun yırtıldığını görmek

Rüyada pantolonun yırtıldığını görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, saadete ereceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işaret eder.

Rüyada pantolonun yırtıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Rüyada pantolonun yırtılması görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada pantolonun yırtılmasını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada pantolonunun yırtıldığını görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolonun yırtıldığını görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, yokluk içine gireceğine işarettir.

Rüyada pantolon yırtılmak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada pantolon yırtılması görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına yorulur.

Rüyada pantolonu yırtılmak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalettir.

Rüyada pantolonunun yırtılmasını görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments