Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceketi yırtılmak

Rüyada ceketi yırtılmak

Rüyada ceketi yırtılmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ardından bu kişiye açılacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, hoşgörülü biri olunacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceketi yırtılmak gördüyseniz:

  • Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız.

Rüyada ceketi yırtılmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada ceketinin yırtıldığını görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çorabın yırtıldığını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kazancını artıracağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada etek yırtıldığını görmek küslükleri bitireceğine, gelirinin de artmayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tişörtün yırtıldığını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömleğinin yırtıldığını görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına delalettir.

Rüyada ayakkabısı yırtılmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine inanılır.

Rüyada kuran yırtıldığını görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments