Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin yırtıldığını görmek

Rüyada gelinliğin yırtıldığını görmek

Rüyada gelinliğin yırtıldığını görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, önemli bir lider haline geleceğine, uzaktan haberler işiteceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına yorulur.

Rüyada gelinliğin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması ya da evinizde normal üstü bir maddi bolluk olması mümkündür.

Rüyada yırtılmış gelinlik görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğinin yırtıldığını görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğin yırtıldığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf yırttığını görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarı yırtılması görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada etek yırtıldığını görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırının yırtıldığını görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtılan ayakkabı görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments