Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini dua ederken görmek

Rüyada kendini dua ederken görmek

Rüyada kendini dua ederken görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini dua ederken gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi ya da iş birliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.

Rüyada kocasını dua ederken görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini dua ederken görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, muradın gerçekleşeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını dua ederken görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü dua ederken görmek kendine çeki düzen vereceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini dua ederken görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalet eder.

Rüyada annesini dua ederken görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta dua ederken görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet eder.

Rüyada dua ederek ağlamak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments