Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dua ederken görmek

Rüyada birini dua ederken görmek

Rüyada birini dua ederken görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, dini inançların güçleneceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına alamet eder.

Rüyada birini dua ederken gördüyseniz:

  • Ani kararlarınız veya hızlı hareketleriniz diğerleri üzerinde güvensizlik yaratabilir, kararlarınızı sorgulamalarına neden olabilir.

Rüyada dua ederek ağlamak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi dua ederken görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü dua ederken görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını dua ederken görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini dua ederken görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet eder.

Rüyada dua ederek uçmak yapılan çalışmaların heba olacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, anlaşmazlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada eşini dua ederken görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, malında azalmaya, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada dua ederek uyanmak zor bir durumda kalacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments