Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını dua ederken görmek

Rüyada başkasını dua ederken görmek

Rüyada başkasını dua ederken görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bundan hayır göreceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına işarettir.

Rüyada başkasını dua ederken gördüyseniz:

  • Bilgi veya haber saklamanız ya da bazı konuları zorlamanız sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada dua ederek uyanmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işarettir.

Rüyada kocasını dua ederken görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada annesini dua ederken görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini dua ederken görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, aşının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada başkasını dua ederken görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dua ederek ağlamak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü dua ederken görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalet etmektedir.

Rüyada dua ederek uçmak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, gelişeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments