Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövüş horozu görmek

Rüyada dövüş horozu görmek

Rüyada dövüş horozu görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalettir.

Rüyada dövüş horozu gördüyseniz:

  • Bazı gelirler sonlanabilir veya ikili ilişkilerde maddi anlamda dürüst davranılmaması sorun yaratabilir.

Rüyada dövüş horozu görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz dövüşü görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz dövüştürmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, kazancının günden güne artacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dövüş edenleri görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada köpek dövüştürmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dövüşenleri görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada başkalarının dövüştüğünü görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, evine bereket geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments