Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostunla kavga etmek

Rüyada dostunla kavga etmek

Rüyada dostunla kavga etmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, sorunlarını gidereceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalettir.

Rüyada dostunla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Rüyada dostla kavga etmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dostunla kavga etmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski dostla kavga etmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada düşmanı dost olarak görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada biriyle dost olmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada eski dostlarını görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine alamet eder.

Rüyada dostunun ağladığını görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işaret eder.

Rüyada düşmanıyla dost olmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments