Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostla kavga etmek

Rüyada dostla kavga etmek

Rüyada dostla kavga etmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dostla kavga etmek gördüyseniz:

  • İş birliklerine açık olmalı, yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada dostunla kavga etmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada dostla kavga etmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada eski dostla kavga etmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işaret eder.

Rüyada düşmanıyla dost olmak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada dostlarını görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına işarettir.

Rüyada kocanın dostunu görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulur.

Rüyada dostunu düşman görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işarettir.

Rüyada köpekle dost olmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments