Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanı dost olarak görmek

Rüyada düşmanı dost olarak görmek

Rüyada düşmanı dost olarak görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanı dost olarak gördüyseniz:

  • Maddi konularda kafanızı karıştıran ya da size yeni fikirler veren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada düşmanıyla dost olmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanını dost gibi görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanla dost olduğunu görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı dost görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dostla düşman olmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanı dost olarak görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine yorulur.

Rüyada düşmanıyla dost olduğunu görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanını dost görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments