Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostuna sarılmak

Rüyada dostuna sarılmak

Rüyada dostuna sarılmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dostuna sarılmak gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yaşadığınız yeri daha konforlu bir yere dönüştürmeye odaklanmalısınız.

Rüyada bir dosta sarılmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada dostuna sarılmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir dosta sarılmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet eder.

Rüyada eski dosta sarılmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kalabalıktan uzak olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir dostunu görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına alamet eder.

Rüyada dostlarla yemek yemek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ün salacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dostumu görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments