Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dosta sarılmak

Rüyada bir dosta sarılmak

Rüyada bir dosta sarılmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bir dosta sarılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada dostuna sarılmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada eski dosta sarılmak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir dosta sarılmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir dosta sarılmak sinirlerinin yıpranacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada düşmanıyla dost olduğunu görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına inanılır.

Rüyada yılanla dost olmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada hak dostu görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments