Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir dostunu görmek

Rüyada ölmüş bir dostunu görmek

Rüyada ölmüş bir dostunu görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, acı veren kazalara, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir dostunu gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Rüyada düşmanıyla dost olduğunu görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, hedeflerine kavuşacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski dostla kavga etmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Rüyada en yakın dostunu görmek istediği gibi hareket edeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada en iyi dostunu görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, malvarlığının çok daha artacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın dostunu görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, büyük savaşların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dostunu üzgün görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada eş dost akraba görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, işlerinin ters gideceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulur.

Rüyada düsmanla dost olmak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments