Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak

Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak

Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, mal mülk sahibi olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, geçiminin zorlaşacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda meydana gelene değişiklikler ya da meydana gelen olaylar nedeniyle değişen planlar karşısında esnek olmanızda fayda var.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarına sarılıp ağlamak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, bereketinin artacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşa sarılıp ağlamak bilincin artacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak rakiplerin geride bırakılacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına sarılmak ağlamak ekmeğinin de artacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına sarılarak ağlamak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşa sarılmak ağlamak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet eder.

Rüyada babaya sarılarak ağlamak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments