Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle küsmek

Rüyada sevdiğinle küsmek

Rüyada sevdiğinle küsmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, hafifleyeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, planların aksayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle küsmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişilerden uzak durun.

Rüyada sevdiğin kişiye küsmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, fesat kimselerin çıkacağına, nimet bolluğu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine küsmek şeytana uyacağına, zor durumlara düşüleceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle küsmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insana küsmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiye küsmek hayattan yana keyif bulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği biriyle küsmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle küsmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin biriyle küsmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, zorlukların giderileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments