Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostlarını görmek

Rüyada dostlarını görmek

Rüyada dostlarını görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, mali gücünü yitireceğine, sıkıntıların aşılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dostlarını gördüyseniz:

  • Bazı engellerle karşılaşmanız durumunda yaşananları kişisel algılamamalı veya güveninizi sarsmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada dostunla öpüşmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, şaşkın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aile dostlarını görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanının dost olduğunu görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada hak dostlarını görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işarettir.

Rüyada dost kazığı yemek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada dostla sohbet etmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eş dost akraba görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işaret eder.

Rüyada dostundan ayrılmak elinin darlığa düşmeyeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments