Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dost görmek

Rüyada dost görmek

Rüyada dost görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada dost gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada dostunun ağladığını görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin dostluğunu görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada dostuna küsmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada dostunu düşman görmek evlatlarından memnun olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, saygınlığının artacağına işaret eder.

Rüyada dost edinmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, makam ve rızık sağlayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yakın çevresine fikir danışacağına yorulur.

Rüyada iyi dost görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, geçim derdine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir dostu görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments