Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döşek doldurmak

Rüyada döşek doldurmak

Rüyada döşek doldurmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada döşek doldurmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda risk almamalı, bütçeniniz aşacak harcamalar yapmamalısınız.

Rüyada döşek doldurmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eşini ölüm döşeğinde görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada döşek taşıdığını görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada döşek yastık görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Rüyada yer döşeğinde yatmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, dedikodu edeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere döşek sermek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada eski döşek görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments