Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane altın bilezik görmek

Rüyada üç tane altın bilezik görmek

Rüyada üç tane altın bilezik görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç tane altın bilezik gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir erkekten bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada dört tane altın bilezik görmek işveren koltuğunda oturacağına, hüsrana uğrayacağına, kızına daima sahip çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalettir.

Rüyada iki tane altın bilezik görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına inanılır.

Rüyada üç tane altın bilezik görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dört tane altın bilezik takmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada iki tane bilezik takmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada üç tane bilezik görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, bilgi ile donanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments