Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok yiyecek görmek

Rüyada birçok yiyecek görmek

Rüyada birçok yiyecek görmek dualarına karşılık alacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada birçok yiyecek gördüyseniz:

  • Kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada birçok yiyecek görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yiyecek görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, eğitimlerinin iyi olacağına delalet eder.

Rüyada topraktan yiyecek çıkarmak onunla üzülüp, ağlayacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinden yiyecek almak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yiyecekte kurtçuk görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada askere yiyecek vermek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşudan yiyecek almak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işarettir.

Rüyada yanık yiyecek görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments