Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş görmek

Rüyada donmuş görmek

Rüyada donmuş görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yeni malların alınacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, kötü halin son bulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada donmuş gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada don giymemek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada donan insan görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeği donla görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, bunun için her gün şükredeceğine inanılır.

Rüyada don yağ görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada donu ters giymek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalettir.

Rüyada donmuş et almak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada don atlet görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada don lastiği görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments